Onderneem met SPK

do, 07/07/2016 - 11:57
Omschrijving: 
Onderneem met SPK is de verzamelnaam voor een uniek aanbod van diensten en trajecten voor ondernemers en bedrijven. Het aanbod is het resultaat van meer dan 25 jaar innovatief projectwerk in de regio Kempen en daarbuiten. Doel is het bedrijfsleven en de ondernemers in onze regio te versterken.
Periode: 
Continu
Rol SPK: 
SPK is trekker
Partners: 
Onderneem met SPK toont het rijke netwerk van regionale, nationale en internationale partners uit het bedrijfsleven, social profit, onderwijs & onderzoek, en overheid, waarmee SPK dagdagelijks samenwerkt.

Deze website bundelt ons uniek aanbod van diensten, activiteiten en trajecten voor ondernemers.

Over Onderneem met SPK

Onderneem met SPK is de verzamelnaam voor een uniek aanbod van diensten en trajecten voor ondernemers en bedrijven. 

Wij zijn een partner in crime voor:

  • elke ondernemer die geconfronteerd wordt met een kantelmoment in zijn/haar bedrijf;
  • iedereen die wil gaan voor verandering en groei;
  • ondernemers die geloven in een andere aanpak en op niet-klassieke manier het bedrijf willen klaarstomen voor de toekomst. 

Onderneem met SPK bouwt verder op het projectwerk van SPK en bundelt het duurzame aanbod in concrete diensten voor ondernemers en bedrijven. Die sterke verbinding tussen het innovatief projectwerk enerzijds en het dienstenaanbod anderzijds maakt van Onderneem met SPK de ideale partij om ondernemers op een 'andere', frisse en onbaatzuchtige manier te adviseren en een duw in de juiste richting te geven. Naast eigen ervaringen, kennis en expertise, doen we beroep op een uitgebreid netwerk van regionale, nationale en internationale partners en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, social profit, onderwijs & onderzoek, of overheid.

Onderneem met SPK investeert 100% van zijn opbrengsten in de projectwerking van SPK vzw en helpt zo de impact van de maatschappelijke en sociale doelstelling van SPK te verhogen. Daarnaast vormt het aanbod een voedingsbodem voor nieuwe regionale innovatieprojecten: door beter inzicht te krijgen in de noden, behoeften en het potentieel van ondernemers, zijn we nóg beter in staat projecten te ontwikkelen die gestuwd worden vanuit het bedrijfsleven.

Meer info

Het volledig aanbod en onze contactgegevens vind je op www.onderneemmetspk.be