Start tweede opleidingscyclus 2B Connect

Geplaatst op do, 08/02/2018 - 11:57

Het project 2B Connect zet zich in voor meer biodiversiteit op bedrijventerreinen. Als trekker van het pakket ‘Kennis en Netwerk’ organiseert SPK samen met de verschillende partners enkele opleidingen.

Eind vorig jaar studeerden de eerste adviseurs ‘Biodiversiteit en Bedrijven’ af, waarbij reeds een aantal ervan succesvol een eigen bedrijfje hebben opgericht. Een lijst van afgestudeerden, en dus volwaardige adviseurs biodiversiteit voor bedrijven is terug te vinden op de site van 2B Connect

1 februari zijn we gestart met de tweede en tevens laatste Masterclass, die doorgaat in Bergen op Zoom (Nederland). 27 cursisten uit Nederland en België leggen een intensief traject af rond thema’s gaande van ecologie tot marketing, en voeren een afsluitende stageopdracht uit.

Een kortere cursus, maar waar wel alle belangrijke thema’s worden aangehaald, is de Masterclass Light. Deze opleiding richt zich op een iets breder publiek, zonder de ambitie om zelf als technisch adviseur met bedrijven aan de slag te gaan, en zal doorgaan in Antwerpen en Lommel. Meer informatie en de inschrijfmodule vind je hier.

Voor meer info kan je ook terecht bij Rik Puls: rik.puls@spk.be of 0496 04 13 99.