Slotevent Sprekersacademie - Zeven ondernemers vertellen hun verhaal - 29.03.18

Geplaatst op ma, 05/03/2018 - 13:59

Zeven ondernemers nemen één voor één het woord. Ze tonen jullie graag het resultaat van een intensieve training in presentatietechnieken. Dankzij SPK, Inspiring Speech en ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. zijn ze klaar om hun verhaal te vertellen.

Verhalen van en voor ondernemers, daar gaat het om tijdens de slotsessie van de Sprekersacademie op 29 maart. Verhalen over de kunst van het ondernemen en omgaan met verandering. Verhalen over het echte belang van netwerken, over nooit kansen missen, over de baksteen in de maag, over van verlies naar veerkracht, over iedereen verkoper, over waarom 100 jaar worden plezant wordt en over onzekerheid is kracht.

Onze line-up

  • Katrin Derboven - Punt Comma
  • Jan Dheedene - dINK
  • Frank Geertsen - Architects of Dreams
  • Ingrid Jansen - 12Change (a brand of EyeComm)
  • Erwin Knuyt - Knuyt, Heyninck en partners
  • Jo Robrechts - Triamant
  • Edith Wouters - AR-TUR

Je mag je verwachten aan een interessante en boeiende avond en speeches doorspekt met passie en een vleugje humor.

Benieuwd? Wij nodigen jou van harte uit om te komen luisteren. Deelname is gratis maar inschrijven is wel verplicht en kan via deze link.

Het project ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. CONNECTING THE DOTS. stimuleert cross-sectorale samenwerkingen tussen creatieve en reguliere sectoren in de provincie Antwerpen, om innovatie te stimuleren.
Hiertoe worden onder meer co-creatietrajecten, workshops, bedrijfsbezoeken, opleidingen en netwerkevenementen georganiseerd.
ANTWERP. POWERED BY CREATIVES., het designplatform voor de provincie Antwerpen werkt voor dit project samen met Stad Mechelen, Stad Turnhout en SPK en ontvangt hiervoor 520.654,44 euro subsidies van Europa via het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).