Save the date - 28.05.18 - Samen naar een meer inclusieve economie

Geplaatst op wo, 04/04/2018 - 17:30

Streeft jouw organisatie naar een inclusievere economie, maar ben je nog op zoek naar inspiratie, middelen, partners, expertise … Noteer dan alvast 28 mei in je agenda. De provincie Antwerpen organiseert voor het eerst een inspiratiedag inclusieve economie. 

Ontdek hoe de provincie Antwerpen jouw project een boost kan geven, laat je inspireren door anderen en grijp je kans om je netwerk te verbreden.

Wat mag je verwachten?

Inspirerende praktijkvoorbeelden
Wil je een nieuw project opstarten? Is het tijd voor een investering? Of wil je een goede opleiding voorzien voor jouw personeel? Ontdek aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden hoe de provincie Antwerpen jouw organisatie kan versterken.

Expertencafé
Heb je al een projectidee? Leg het voor aan hun adviseurs, zij helpen je graag om je idee in een plan van aanpak te gieten of ze brengen je in contact met partners die jouw project nog tot een hoger niveau kunnen tillen. Meer weten over de administratieve kant van subsidiedossiers? Leer hoe je vlot een online subsidiedossier kan indienen. Benieuwd hoe je je project meer in de kijker kunt zetten? Een communicatiespecialist geeft je tips and tricks om jouw project bekend te maken bij het grote publiek.

Netwerken
Heb je nog geen concrete ideeën, maar zit je boordevol enthousiasme om aan de slag te gaan? Laat je inspireren door andere organisaties, stel je vragen aan de adviseurs, ontmoet nieuwe partners en verbreed je netwerk.

Praktisch

Wanneer? 28 mei 2018, 13u30 - 16u30

Waar? Link 21, Welvaartstraat 14-1, 2200 Herentals

Inschrijven? De inschrijvingslink en het volledige programma ontvang je binnen enkele weken.

Meer informatie? maxime.defossez@provincieantwerpen.be of 03 240 58 30.