Open Call: neem deel aan een gesubsidieerd traject en til je KMO naar een volgend innovatieniveau!

Geplaatst op do, 30/11/2017 - 15:11

SPK organiseert in samenwerking met ANTWERP. POWERED BY CREATIVES., Stad Turnhout en Stad Mechelen een gesubsidieerd co-creatietraject op maat van ondernemers. 

Het doel is jouw innovatieve ambities concreet te maken door je te koppelen aan een ervaren creatieve ondernemer en jullie te begeleiden in een professioneel traject van idee naar inzichtkennisplan van aanpak en resultaat.

  • Ben jij een ondernemer met een open mindset en het lef om in een kleine groep met een wel gekozen creatieve geest een innovatietraject aan te gaan?
  • Heb je groeiambities en zoek je naar andere inzichten en oplossingen voor diverse vraagstukken?
  • Wil je je marktpositie en concurrentievermogen verbeteren en zie je tal van innovatiekansen (producten, diensten) maar weet je niet goed hoe deze concreet te maken?
  • Ben jij recentelijk geconfronteerd met veranderingen (bv. wetgeving) en zoek je naar nieuwe duurzame oplossingen?
  • Wil je je voordeel halen uit een innoverend netwerk?

Dan is het co-creatietraject 'Connecting the Dots' iets voor jou.

Het traject vindt plaats in drie verschillende regio's binnen de Provincie Antwerpen: Turnhout, Mechelen en Antwerpen. In samenwerking met Dany Snokx van SNOKX BVBA, bieden we per regio vijf ondernemers de kans om in dit traject aan de slag te gaan.

Tijdens een inleidende sessie wordt het traject in detail toegelicht en het is het uitgelezen moment voor al je vragen en opmerkingen.
Turnhout (SPK): 6 februari 2018, van 15u00 tot 17u00
Antwerpen (De Winkelhaak): 6 februari 2018, van 9u00 tot 11u00
Mechelen (Oh! Mechelen): 7 februari 2018, van 9u00 tot 11u00

Contacteer ons voor meer informatie: florence.maes@spk.be.
Een gedetailleerde toelichting van het traject, evenals de timing van de workshops en de kostprijs, vind je ​hier
Voor meer informatie kan je ook terecht op de website van APBC.

SPK begeleidde in het verleden reeds bedrijven in twee gelijkaardige trajecten.
TEEMA Architecten bvba, Beneens & Zonen bvba, Woonzorgcentrum Heilig Hart - vzw Rusthuizen Zusters van Berlaar, Tuinarchitectuur Wim Verrezen bvba, KIKO, Yvsolab nv, Avia-GIS bvba en Conlibrio cvba. Bekijk hier het resultaat.
Volgende bedrijven hebben het tweede traject doorlopen: Ranobo bvba, MDMJ Accountants bvba, ETAP Lighting nv, Jig Technologies bvba (KookeenY) en Dirk Maris nv - Sedum- & graszodenservice.

Het project ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. CONNECTING THE DOTS. stimuleert cross-sectorale samenwerkingen tussen creatieve en reguliere sectoren in de provincie Antwerpen, om innovatie te stimuleren.
Hiertoe worden onder meer co-creatietrajecten, workshops, bedrijfsbezoeken, opleidingen en netwerkevenementen georganiseerd.
ANTWERP. POWERED BY CREATIVES., het designplatform voor de provincie Antwerpen werkt voor dit project samen met Stad Mechelen, Stad Turnhout en SPK en ontvangt hiervoor 520.654,44 euro subsidies van Europa via het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).