HOP UP neemt een vliegende start!

Geplaatst op do, 09/11/2017 - 11:18

Op 20 oktober werd Hop Up, een project van SPK/KIKO gelanceerd voor het grote publiek. Het innovatieve spelmateriaal  wist meteen de harten te veroveren van de 100 aanwezigen uit verschillende organisaties voor opvang, vrije tijd en onderwijs van kinderen. ’s Anderendaags waren de eerste bestellingen binnen!

De studiedag werd georganiseerd in een samenwerking tussen SPK vzw/KIKO en de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Peter Bellens, gedeputeerde voor welzijn van de provincie Antwerpen, opende de dag. Hij benadrukte de waarde van Hop Up als middel om meer samenwerking mogelijk te maken tussen verschillende organisaties voor opvang, vrije tijd en onderwijs van kinderen. Een nieuwe evolutie waar de overheid sterk op aanstuurt.

Bezoekers konden de Hop Up speelomgeving in al haar verschillende toepassingen aan den lijve ontdekken en ervaren. De volwassen deelnemers ontdekten, creëerden en speelden dat het een lieve lust was! Een betere reclame voor de speelwaarde van Hop Up konden we ons niet wensen.

Hop Up werd door de deelnemers geprezen omwille van haar unieke speelvisie die het kind centraal stelt. Hop Up kauwt kinderen niets voor, maar biedt hen net eindeloos veel mogelijkheden om zelf te ontdekken en te creëren. Om het in de woorden van één van de deelnemers uit te drukken: “In Hop Up mogen kinderen nog kinderen zijn!”.

Word jij ook enthousiast van Hop Up? Wil je graag meer weten? Stuur dan snel een berichtje naar info@hopup.be.

Ontdek en lees hier en op www.hopup.be meer over Hop Up. Of volg ons op www.facebook.com/hopup.be.