Hoe word jij de meest inspirerende spreker van 2018?

Geplaatst op do, 30/11/2017 - 15:49

Je bent een ondernemer die barst van talent en ambitie. Je staat te popelen om je verhaal te vertellen aan (toekomstige) klanten en leveranciers, maar je mist net dat tikkeltje kennis en zelfzekerheid om je op de juiste manier te profileren. Dan is de Sprekersacademie, die SPK in het voorjaar opnieuw organiseert, iets voor jou!

De SPREKERSACADEMIE helpt je om je sprekersskills op te krikken en je verhaal vorm te geven, zo sta je als ondernemer immers nóg sterker in je schoenen.

Voor deze zevende editie van de Sprekersacademie zoeken we ondernemers die willen leren hoe ze hun troeven en talenten kunnen presenteren op een professionele en originele manier.

De Sprekersacademie werd op poten gezet door ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. om de kwaliteit en het aanbod van keynote speakers uit de creatieve sector te verruimen. Nu het traject zijn successen geboekt heeft binnen de creatieve sector, willen we met deze editie ook andere sectoren bereiken.

Doelstelling

Doel van de opleiding en coaching is via workshops en webinars technieken, methodes en skills aan te leren waardoor je helder en authentiek kan communiceren met een tastbare impact voor elk publiek en (potentiële) klanten.

Jouw win-win

  • Je verbetert merkbaar je presentatieskills, ongeacht het niveau bij instap.
  • Je opdracht is je eigen inspirerende presentatie te ontwikkelen. Het onderwerp van deze presentatie is je eigen business, maar versterkt met een eigenwijze insteek. De presentatie heeft als doel zowel potentiële opdrachtgevers als groot publiek te overtuigen van je verhaal.
  • Deze presentatie (ca. 12 minuten, TED-waardig) wordt de ideale basis om al je komende pitches op topniveau te brengen.

Coaching

We werken samen met Inspiring Speech
De coaches zijn: Peter Perceval (tekst, humor) en An Nelissen (speltechnieken).

Wie zoeken we?

Ondernemers die hun verhaal willen vertellen, maar nog niet helemaal zeker zijn van de inhoud, opbouw en presentatie ervan. Wij zoeken 6 deelnemers uit diverse sectoren, gevestigd in de provincie Antwerpen:

  • 3 ondernemers/ontwerpers/zaakvoerders uit de creatieve sector;
  • 3 ondernemers uit andere sectoren.

Op basis van de kandidaturen stellen we een gezonde mix samen.

Voor alle praktische info en om in te schrijven, klik hier.

Het project ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. CONNECTING THE DOTS. stimuleert cross-sectorale samenwerkingen tussen creatieve en reguliere sectoren in de provincie Antwerpen, om innovatie te stimuleren.
Hiertoe worden onder meer co-creatietrajecten, workshops, bedrijfsbezoeken, opleidingen en netwerkevenementen georganiseerd.
ANTWERP. POWERED BY CREATIVES., het designplatform voor de provincie Antwerpen werkt voor dit project samen met Stad Mechelen, Stad Turnhout en SPK en ontvangt hiervoor 520.654,44 euro subsidies van Europa via het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).