Een week vol keigezonde tips en activiteiten voor jouw gezin - 01.03.18-07.03.18

Geplaatst op do, 08/02/2018 - 11:14

Van 1 tot 7 maart 2018 noteer je voortaan een gezonde actieweek op jouw gezinskalender. De ‘Week van de Keigezonde Kempen’, waar KIKO één van de partners is, staat bol van de activiteiten voor een gezond(er) gezinsleven.

Je geeft jezelf even tijd om stil te staan bij gezond gedrag in jouw gezin. Veel gezinnen hebben wel de intentie om gezond gedrag thuis voorop te stellen, maar lopen tegen de tijd en de drukte aan. De hoeveelheid informatie over gezondheid in de media bemoeilijkt ook de gezonde keuze. De actieweek wil terug naar de basis van een gezond evenwicht. Ook bij KIKO dragen we die gezonde keuze en dat gezond evenwicht hoog in het vaandel en zijn we graag partner van deze week.

Meer dan 20 gezondheidsorganisaties uit de Kempen hebben een goed gevuld, gezond programma samengesteld waaraan ieder gezin kan deelnemen. Doe mee en ga naar huis met betrouwbare gezondheidsinformatie en keigezonde tips voor de hele familie. Samen werken we aan een Gezonde Kempen!

Voor welke activiteit schrijf jij in?

Alle activiteiten worden gegeven door professionelen waardoor je kan rekenen op betrouwbare informatie voor een gezonde levensstijl. Bekijk het programma op www.gezondekempen.be en volg de actieweek op Facebook.

Kom naar het slotevenement op 7 maart in Turnhout – Thomas More Hogeschool – Gratis toegang!

Op woensdag 7 maart wordt de actieweek feestelijk afgesloten in het bijzijn van Kempense gezinnen, kinderen en professionele gezondheidswerkers. Ook jouw gezin is van harte welkom! In de namiddag kan je met je kinderen deelnemen aan een programma vol toffe gezonde workshops, rondneuzen op de gezonde beurs, genieten van een gratis tas soep en zoveel meer. Om 16u00 wordt de actieweek officieel afgesloten met de uitreiking van de KEI-awards. Wil je erbij zijn, dan ben je vanaf 13u00 van harte welkom op de Thomas More Hogeschool in Turnhout (Campus Blairon). Gratis toegang.  

Info en activiteiten: www.gezondekempen.be en volg de actieweek op Facebook.

De actieweek wordt georganiseerd dankzij de steun van: