Bar d’Office Turnhout zet coworking mee op de kaart!

Geplaatst op wo, 18/10/2017 - 10:28

Van 23 tot 27 oktober gaat voor de derde keer de nationale Coworking Week door. Meer dan 40 coworking spaces over het ganse land heen zetten hun deuren open voor nieuwe coworkers. Ook bij Bar d’Office Turnhout, gelegen in de kantoren van SPK, kan je een dagje gratis komen testen.

Wat is coworken?

Coworken is een (nieuwe) vorm van werken. Je werkt samen met anderen op dezelfde plek, maar niet voor hetzelfde bedrijf. Bar d'Office Turnhout maakt coworken mee mogelijk in de Kempen. We bieden een tafel, een stoel, koffie of thee, internetverbinding, vergaderfaciliteiten en een netwerk van gelijkgezinden. Kortom, geef je werkdag dat tikkeltje extra en kom samen met ons coworken!

Voor wie?

Coworken is voor iedere ondernemer, zelfstandige of intrapreneur die inspiratie wil opdoen in een andere werkomgeving. Het is ideaal voor thuiswerkers of mensen die veel onderweg zijn. Bar d’Office Turnhout maakt deel uit van een overkoepelend coworking netwerk dat verschillende locaties omvat waar jij elke werkdag terecht kan om te coworken.

Wat gebeurt er van 23 tot 27 oktober in Bar d’Office Turnhout?

Doel is om tijdens de coworking week samen met andere coworking plekken:

  • te bouwen aan de positieve dynamiek van coworking in België;
  • coworking nog bekender te maken;
  • nieuwe geïnteresseerde coworkers gratis de kans te geven om vrijblijvend te komen proeven.

Bij Bar d’Office Turnhout, in de kantoren van SPK, ben je elke dag van 8u30 tot 17u00 van harte welkom. We geven je een persoonlijke rondleiding en stellen je voor aan de andere coworkers in huis. Kom dus gerust even langs op onze kantoren voor een vrijblijvend bezoekje. Via deze link kan je een plekje reserveren bij ons of één van de andere deelnemende coworking spaces.

Coworking Week Belgium is een initiatief van Be Coworking, een community van coworking spaces in heel België die nieuwe manieren van samenwerken promoot door collectieve acties en het delen van best practises. Meer info kan je vinden op www.becoworking.be of op de Facebookpagina. Het persbericht dat verschenen is over de Coworking Week vind je hier.