We realiseren samen met u en andere partners vernieuwende projecten die de overgang mogelijk maken naar een duurzame, aantrekkelijke regio.
Wij nemen initiatief om samen met u beloftevolle opportuniteiten voor de regio te detecteren.
Organisaties in en buiten de regio kunnen terecht bij SPK voor advies over vernieuwende en/of niet-alledaagse uitdagingen.
Een ervaren coach helpt u nieuwe groeipistes te benoemen, te becijferen en deze om te zetten in concrete strategische actieplannen.
Deze website bundelt ons uniek aanbod van diensten, activiteiten en trajecten voor ondernemers.
Op zondagmiddag 28 mei verwelkomen Vormingplus Kempen en TransLab K je graag in cultuurhuis de Warande op het derde Nieuwe Tijden-evenement. Veel staat er in het teken van het klimaat.
18-05-2017
SPK en Thomas More organiseerden op 11 mei voor het eerst het creatief event Trans4MORE, en we mogen besluiten dat het een groot succes werd met meer dan 350 aanwezigen. Voor iedereen viel er wel iets te rapen in het rijk gevulde programma van smaakmakers voor creativiteit en transformatie.
17-05-2017
Op donderdag 8 juni organiseert SPK in samenwerking met Belfius Bank & Verzekeringen - Regio Turnhout-Hoogstraten en Netropolix de ontbijtsessie 'Digitalisering'.
17-05-2017
Biodiversiteit en natuur zijn tegenwoordig bijna dagelijks in de pers. Biodiversiteit is geen modewoord, reeds veel bedrijven gaan aan de slag om iets terug te doen voor hun omgeving. Philips Lighting en OMC zijn de samenwerking aangegaan met het studiebureau Corridor cvba en één van haar partners in uitvoering Natuurwerk vzw.
17-05-2017
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert digidak opnieuw een grote vormingsdag voor al haar vrijwilligers, ditmaal op 23 juni in het Vormingscentrum van Malle.
17-05-2017
We staan aan de vooravond van de doorbraak van de Biobased Economy. Dit is de economie die, in tegenstelling tot de fossiele economie, biomassa als grondstof heeft.
17-05-2017