We realiseren samen met u en andere partners vernieuwende projecten die de overgang mogelijk maken naar een duurzame, aantrekkelijke regio.
Wij nemen initiatief om samen met u beloftevolle opportuniteiten voor de regio te detecteren.
Organisaties in en buiten de regio kunnen terecht bij SPK voor advies over vernieuwende en/of niet-alledaagse uitdagingen.
Een ervaren coach helpt u nieuwe groeipistes te benoemen, te becijferen en deze om te zetten in concrete strategische actieplannen.
Deze website bundelt ons uniek aanbod van diensten, activiteiten en trajecten voor ondernemers.  
Op 16 april werd de nieuwe naam van SPK, BLENDERS, bekendgemaakt in een overvolle aula op de Campus Blairon in Turnhout. Kon je er toen niet bij zijn maar wil je wel graag de sfeer snuiven?
20-04-2018
Na 30 jaar van pionierende socio-economische innovatie in de regio Kempen, vervelt SPK tot een nieuwe organisatie en gaat vanaf heden verder onder de naam ‘Blenders’.
17-04-2018
Ligt klimaatverandering jou na aan het hart? Heb je een fris, innovatief of gedurfd idee om dit aan te pakken en wil je dit graag in actie omzetten? Of er je eigen zaak mee uitbouwen? Neem dan zeker deel aan Climate Launch Pad 2018! 
16-04-2018
Deze Zuid-Afrikaanse professor en auteur van het boek ‘Beyonders’ werkte tien jaar nauw samen met Nelson Mandela, is begenadigd spreker, en komt het nieuwe SPK een hart onder de riem steken op 16 april. Wees erbij en laat je inspireren door deze innemende en uiterst boeiende verteller!
05-04-2018
Coaches Peter Perceval en An Nelissen hebben het opnieuw voor mekaar weten te krijgen. Het duo achter ‘Inspiring Speech’ nam, in het kader van het project APBC waar SPK partner is, zeven ondernemers een twaalftal weken onder de arm en wist hen stuk voor stuk te vormen tot topsprekers. 
05-04-2018
Op 15 mei bundelen Blenders (het voormalige SPK) en Thomas More opnieuw de krachten voor Trans4MORE, het laagdrempelige netwerkevent waar innovatie en transformatie centraal staan. Ondertussen zijn onze vier workshops bekend. Het beloven boeiende sessies te worden waarbij je zelf aan de slag kan gaan!
04-04-2018