U.Lab Café op leerreis - Stilstaan bij gezondheid en zorg

activiteit
Datum en uur: 
don, 24/11/2016 - 18:15
Locatie: 
Janssen Pharmaceutica, Turnhoutseweg 30, 2340 Beerse

Op dezelfde avond als het geplande U.Lab Café over Gezondheid & Zorg is er de lancering van het Health & Care Network Kempen. Dit event heeft de ambitie om zoveel mogelijk initiatiefnemers in de zorg te verzamelen om tot vernieuwing aan te zetten.

Dat is een (on-) gelukkig toeval… het is maar hoe je het bekijkt.

De U.Lab werkgroep besloot dat dit de ideale gelegenheid is om op leerreis te gaan. We stellen dus voor om aan te sluiten bij de bijeenkomst van het Health & Care Netwerk. Niet alleen kunnen wij met open geest, open hart en open wil een belangrijke bijdrage leveren aan het event. Ook kan het event ons heel wat leren en duidelijk maken. Vanuit de leerreis gedachte willen we zelf onze open blik en leervragen meenemen en ons zo verder specialiseren in het U-denken en handelen. 

We nodigen jullie dus uit om je in te schrijven voor het event dat zal plaatsvinden bij Janssen Pharmaceutica en daar te verzamelen om 18u15. Wij nemen vooraf met jullie nog even het doel en de methodiek van een leerreis door zodat ieder voor zich er een echte U.Lab ervaring van kan maken.