U.Lab Café

activiteit
Datum en uur: 
don, 15/12/2016 - 18:00
Locatie: 
SPK, Campus Blairon 714, 2300 Turnhout

U.Lab Kempen 1 jaar later - Het netwerk verzamelt zich bij SPK

Op 17 december vorig jaar werd de brede U.Lab ervaring van de herfst afgerond met een grote bijeenkomst in de Warande in Turnhout. Tegelijk was deze bijeenkomst de start van een reeks nieuwe U.Lab activiteiten in de Kempen. Nu zijn we één jaar later en nodigen we op donderdag 15 december, vanaf 18u00, heel het U.Lab Kempen netwerk uit om deel te nemen aan het laatste U.Lab Café van het jaar.

Een jaar lang werd in de lokalen van SPK de ruimte gehouden voor mensen die werken volgens de U-methodiek. Verschillende activiteiten werden georganiseerd gaande van een Start to U.Lab, U.Lab in action voor de mensen die werken aan een concreet project, de U.Lab live sessions reeks van het seizoen 2016 die ook op 15 december in de namiddag wordt afgesloten en uiteindelijk de U.Lab Cafés waarbij we elkaar volgens de Pro Action Café formule en de U-tools hebben versterkt bij het bouwen aan een “volhoudbare” samenleving.

Hoe is het met jou gegaan na je kennismaking met de U-methodiek, na je deelname aan één van de vernoemde activiteiten, na een turbulent jaar waar de maatschappelijke breuklijnen enkel maar groter leken te worden? Hoe gaat het met jouw intentie? Kan U.Lab Kempen je daarbij helpen, kunnen we elkaar verder ondersteunen?

Of gewoon: we willen jullie allemaal er nog eens bij hebben om ons als netwerk op de kaart te zetten. Want éénmaal je een echte U.Lab ervaring hebt meegemaakt, ben je voor altijd besmet door een aanstekelijk licht om te werken aan verbondenheid en samenhang.

Daarom deze enthousiaste oproep om deel te nemen aan het U.Lab Café van donderdag 15 december in de lokalen van SPK in Turnhout. Ook dan zal de Pro Action Café formule gehanteerd worden en stellen we ons als deelnemers ter beschikking van U.labbers die werken aan een project en die dat willen bespreken met ons om zo klaarheid te krijgen over de volgende stappen die zij kunnen zetten.

Ook jij kan een thema aanbrengen. Laat ons weten waar je mee bezig bent. Jij kan dit “op tafel” leggen tijdens dit U.Lab Café. Zoals je weet, het zal je werk achteraf “verlichten”. Stuur een mailtje naar ilse.vangorp@spk.be en laat je verrassen door de uitkomst van gesprekken tijdens het U.Lab Café.

Zoals gewoonlijk is deelname gratis, we vragen wel om in te schrijven via onderstaand formulier. De mogelijkheid bestaat om ter plaatse een vrijwillige bijdrage te geven voor al het lekkere eten, de drank en de gezelligheid. Vanaf 18u00 zullen broodjes ter beschikking staan. De sessie begint om 18u30 met een korte inleiding. Daarna begint het Pro Action Café dat begeleid zal worden door An Baert van Organisatiecoach samen met het U.Lab team. Misschien is er ook een verrassing voor de deelnemer…?
 

 

Inschrijvingsformulier

Velden met een * zijn verplicht in te vullen


Lijst ingeschrevenen

De volgende personen schreven zich reeds in:

VoornaamNaamBedrijf
RogerDamsEcoschool Connect2U
JanVermeulenCosmo Volente
Riekyvan Steensel-VermeulenService op Maat
TomBoonenAgilians
JohanLAVRYSENU-lab hub Lummen
IlseVan GorpSPK
ThomasNeefssamenlevingsopbouw
SaskiaSmetNumentum

Aantal inschrijvingen: 8