Slotsessie Sprekersacademie

activiteit
Datum en uur: 
don, 27/04/2017 - 19:00
Locatie: 
Cultuurhuis de Warande (Tuinzaal), Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Verhalen van en voor ondernemers, daar gaat het om tijdens de slotsessie van de Sprekersacademie op 27 april. Verhalen over de kunst van het ondernemen en omgaan met verandering. Verhalen over innovatie en creativiteit, over risico’s en veranderingen, over overwinnen van pijnen en goede gebouwen en publieke ruimten.

Vier ondernemers nemen één voor één het woord. Ze tonen jullie graag het resultaat van een intensieve training in presentatietechnieken. Dankzij Inspiring Speech en ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. zijn ze klaar om hun verhaal te vertellen.

Onze line-up

  • Gust Dierckx, DNCS
  • Jan Van Dyck, KookeenY/JIG Technologies
  • Lena Van Dyck, KookeenY
  • Evelien Pieters, AR-TUR

Je mag je dus verwachten aan een interessante en boeiende avond en speeches doorspekt met passie en een vleugje humor.

Benieuwd? Wij nodigen jou van harte uit om te komen luisteren. Tijdens de receptie zijn we welkom voor een bezoek aan de tentoonstelling ‘Het Wilde Westen van Buffalo Bill tot Bobbejaan’. Je krijgt de kans om in dialoog te gaan met Tom Liekens, de kunstenaar achter de tentoonstelling die het ware verhaal van het Wilde Westen toont. Hij zal spreken over het ontstaan van de mythe van het Wilde Westen en hoe deze ook in België razend populair werd.

Programma

  • 19u00 – Onthaal met een drankje
  • 19u30 – Welkom
  • 19u45 – Straffe ondernemers vertellen hun verhaal
  • 20u45 – In dialoog met Tom Liekens, kunstenaar
  • 21u15 – Netwerkdrink 

Inschrijven

Deelname is gratis maar inschrijven is wel verplicht en kan via deze link.

Het project ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. CONNECTING THE DOTS. stimuleert cross-sectorale samenwerkingen tussen creatieve en reguliere sectoren in de provincie Antwerpen, om innovatie te stimuleren.
Hiertoe worden onder meer co-creatietrajecten, workshops, bedrijfsbezoeken, opleidingen en netwerkevenementen georganiseerd.
ANTWERP. POWERED BY CREATIVES., het designplatform voor de provincie Antwerpen werkt voor dit project samen met Stad Mechelen, Stad Turnhout en SPK en ontvangt hiervoor 520.654,44 euro subsidies van Europa via het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).