Ontbijtsessie ‘Digitalisering’

activiteit
Datum en uur: 
don, 08/06/2017 - 08:30
Locatie: 
PUUR, Heizijde 99, 2300 Turnhout

Op donderdag 8 juni organiseert SPK in samenwerking met Belfius Bank & Verzekeringen - Regio Turnhout-Hoogstraten en Netropolix de ontbijtsessie 'Digitalisering'.

Ben je ook benieuwd naar het belang van digitalisering voor de KMO? Dan is deze ontbijtsessie zeker iets voor jou!

Programma

08u30  -  Ontvangst met ontbijt

09u15  -  Plenair programma

 • 'Digital revolution in retail banking' - Jonathan Neubourg, Belfius Bank & Verzekeringen
 • 'Digital Transformation: the buzzword de-buzzed' - Emanuel van der Aalst, Netropolix
 • Een getuigenis uit de praktijk: Marion Van Zon over de groei van Van Zon Horeca

  Groep Van Zon is een familiebedrijf opgericht in 1964 door de grootouders van Marion.
  Inmiddels bestaat het groeiende bedrijf iets meer dan 50 jaar en is Marion de 3e generatie die de fakkel in handen heeft.
  Groep Van Zon is een toeleverancier voor allerhande soorten horecazaken, waar een 200-tal mensen tewerkgesteld zijn en een assortiment wordt gemanaged van meer dan 30.000 verschillende artikelen in voorraad. Om dit alles in goede banen te leiden is een heldere en proactieve visie omtrent digitalisering cruciaal. 
  Op die manier versterkt het bedrijf haar grootste troeven: de persoonlijke, familiale band met de klant en de 7 dagen op 7 service.

10u30  -  Einde

Praktisch

Wanneer:
Donderdag 8 juni 2017
Locatie:
PUUR
Heizijde 99 - 2300 Turnhout

Inschrijven

Dit event is gratis maar inschrijven is wel verplicht en kan via deze link.

Het project ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. CONNECTING THE DOTS. stimuleert cross-sectorale samenwerkingen tussen creatieve en reguliere sectoren in de provincie Antwerpen, om innovatie te stimuleren. Hiertoe worden onder meer co-creatietrajecten, workshops, bedrijfsbezoeken, opleidingen en netwerkevenementen georganiseerd.
ANTWERP. POWERED BY CREATIVES., het designplatform voor de provincie Antwerpen werkt voor dit project samen met Stad Mechelen, Stad Turnhout en SPK en ontvangt hiervoor 520.654,44 euro subsidies van Europa via het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).