Maakindustrie meets Industrie 4.0

activiteit
Datum en uur: 
din, 09/10/2018 - 16:00
Locatie: 
OMC, Slachthuisstraat 96, 2300 Turnhout
Growin4.0

Hoe ga je als klein of middelgroot maakbedrijf om met de dagelijkse uitdagingen én bijkomende kansen in een dynamisch en wereldwijd productienetwerk? Maak als KMO kennis met het begrip Industrie 4.0 en concepten daarrond. 

De Open Manufacturing Campus geeft de industrie van de toekomst in Vlaanderen mee vorm en inhoud. Tijdens het event 'Maakindustrie meets Industrie 4.0' laat ze KMO's uit de brede regio kennismaken met het begrip Industrie 4.0 en concepten daarrond. Want hoe ga je als klein of middelgroot maakbedrijf om met de dagelijkse uitdagingen én bijkomende kansen in een dynamisch en wereldwijd productienetwerk?

Samen met Agoria, Sirris en Flanders Make brengt de Open Manufacturing Campus zowel een begrijpbaar theoretisch kader als realistische werkvloerscenario's. Kortom een ideale basis om ook jouw KMO futureproof te maken.
 

Wat mag je verwachten?

 • Agoria en Sirris vertellen over de nieuwe Made Different aanpak: vaardigheden en methodes om innovaties ook daadwerkelijk te implementeren
   
 • Ontdek de mogelijkheden van flexibele assemblage en mensgerichte productie in het vernieuwde mobiele Make Lab
   
 • Het inspirerende verhaal van Luxexcel: een echte Industrie 4.0 KMO met wereldwijde ambities!
   
 • Borit toont vanuit Geel de weg als kersverse Factory of the Future
   
 • Een blik achter de schermen van de Open Manufacturing Campus Turnhout: dé hotspot voor open innovatie in een productieomgeving 
   
 • And more to come...!

 

Meer info: herwin.daniels@blenders.be